Skyrim - 9 to 5 Office Job

Dragonborn blir kontormedarbeider i denne Skyrim-modden

Får håpe de har satset litt på ergonomiske stoler i Whiterun.

Working niiiine to fiiiive, what a way to make a liiiving!
Montasje Gamer.no

Med godt over 10 år på baken, har The Elder Scrolls V: Skyrim utallige brukerskapte modifikasjoner å skryte av. Noen lar deg kjempe mot Thomas-toget, andre introduserer flerspiller til det ellers ensomme spillet, eller gjør hele verdenen om til en tegneserieaktig lekestue.

LES OGSÅ: Derfor kommer Starfield før The Elder Scrolls VI »

Working 9 to 5

Lange dager på kontoret.
9 To 5 Office Job

En av de nyere tilskuddene tar det hele i en veldig annen, og mindre fantastisk, retning. Med modifikasjonen 9 to 5 Office Job (takk PCGamesN) handler ikke Skyrim lenger om å dra på eventyr eller slakte drager, men rett og slett å sette seg ned foran en pult og gjøre en helt vanlig kontorjobb.

Her trasker man inn i vertshuset The Drunken Huntsman i Whiterun, og søker på en jobb. Etterpå plasseres man ved et skrivebord, og må gjennomføre et minispill der man skal huske en liste med ord og sette dem inn på den riktige plassen i en bok. Når man har gjort jobben, putter man de ferdigutfylte bøkene i en eske.

Da var vi her igjen, da.
9 To 5 Office Job

Hver fredag kommer lønningen, og dersom du er en begavet kontorarbeider får du også økt notoritet i form av «fame points». Når du nye nivåer på berømmelsesskalaen, kan du be om å få høyere lønn og en ny stillingstittel.

Vel å merke slipper man å faktisk sitte foran pulten fra 9 til 5 – skjermen går i svart og tiden går kjappere når oppgavene er fullført, før arbeidsdagen så plutselig er over.

9 to 5 Office Job kan – som de fleste andre modifikasjoner – lastes ned via Nexus Mods. Man trenger The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition og et knippe grunnmodifikasjoner for å få det hele på plass: SKSE og SkyUI.

LES TILBAKEBLIKK: The Elder Scrolls III: Morrowind er kanskje det viktigste og mest unike rollespillet i nyere tid »

Stor mod-variasjon

The Elder Scrolls V: Skyrim har siden 2011 vært et av spillene som har fått mest oppmerksomhet fra modifikasjonsmiljøet. Vi har sett tropemiljø, forsøk på å gjenskape The Elder Scrolls III: Morrowind og modifikasjoner som er hele spill i seg selv.

For øyeblikket jobber utvikler Bethesda Game Studios med å ferdigstille Starfield, som kommer tidlig neste år. Etter det er The Elder Scrolls VI på planen for studioet.

LES OGSÅ: Bethesda vil at The Elder Scrolls VI skal holde på spillere i minst ti år »

Siste fra forsiden