Se Morrowinds nordligste punkt gjenskapt i Skyrim

Ny video viser at Skywind-modden fortsatt er i rute.

Morrowind har fått et ansiktsløft.
TES Renewal Project

Nesten ett år har gått siden vi tok en titt innom Skywind – modifikasjonen som søker å gjenskape den massive Morrowind-regionen fra The Elder Scrolls III: Morrowind i det mer freshere innslager i serien, The Elder Scrolls V: Skyrim. En god del har skjedd siden den gang.

Sist uke fikk vi et innblikk i enda en av det askekledte landskapets dunkle områder i en ny video. Kameraet sveiper over den gråfargede øygruppen Sheogorad som strekker seg langs hovedøya Vvardenfells nordligste kyst, bestående av flere titalls små øyer.

Slik ser Sheogorad-regionen ut i Skywind (Video: TESRSkywindOfficial, YouTube)

Alt er likevel ikke klin likt landskapet slik det var i det nå 12 år gamle spillet. Modderne har tatt seg noen friheter når de leker Elder Scrolls-guder.

– Vi ville gi regionen nye bestanddeler for å sørge for at det skiller seg fra andre områder i Morrowind, og vi har derfor endret de opprinnelige landskapsformasjonene, forklarer gruppen i videobeskrivelsen på YouTube.

Vi får neppe tråkke i en fullendt gjennskapning på en liten stund selv. For øyeblikket foreligger ingen slippdato, men alle som vil kan bli med på utviklingen. Gjengen som holder til på nettstedet TES Renewal Project har tidligere oppfordret alle som en til å bidra til dugnadsprosjektet.

Vi tok en grundig kikk på Skywind i fjor:
Mye gjenstår, men modifikasjonen er lovende »

Siste fra forsiden