Vinteren er over i Skyrim

Ny modifikasjon forvandler den kalde tundraen om til tropeparadis.

Mens vi fremdeles må pakke oss inn i dunjakker og varme frakker på morgenen, er det noen der ute som lengter mer mot varmen enn andre. Enkelte slenger seg i solarium, andre kaster seg på flyet og reiser mot sørligere strøk, og noen rømmer til varme virtuelle verdener.

Modderen Soolie har nå gitt varmesøkende en ny mulighet til å sole seg. Han har nemlig fullført den imponerende oppgaven å omforme The Elder Scrolls V: Skyrims snødekte tundralandskap til et yrende tropeklima.

Gresskledte områder, palmer og vidstrakte sandområder er noe av de man kan oppleve i denne alternative tolkningen av Bethesdas rollespill.

Ferieparadiset Skyrim.

Modifikasjonen, kalt Tropical Skyrim, bytter ut alle omgivelsesteksturene slik at landskapet inneholder mer grønt og varmt. Soolie har også tatt seg bryet å lempe inn mer passende dyreliv i sitt tropeutopia – dødelig søte pandabjørner, jungeledderkopper, tigre, sel og aper spankulerer nå rundt og angriper deg.

De som ønsker å prøve ut modifikasjonen kan skaffe den nå via Skyrim Nexus. Der kan du også finne en bøling andre modifikasjoner – noen mer gjennomførte enn andre. I fjor skrev vi for eksempel om modderen Unreal som hadde slengt 100 mindre Skyrim-modifikasjoner sammen for å ta vakre skjermbilder.

Utvidelse til alt

Tropical Skyrim.

Det er ikke bare fansen som har utvidet og pusset på Skyrim siden splilet ble lansert i 2011. Utvikler Bethesda har til nå gitt ut tre utvidelsespakker til spillet. Siste pakke i kullet er Dragonborn som ble sluppet på Xbox 360 like før jul, og til Windows og PlayStation 3 nå nylig. Utvidelsen legger til øya Solstheim som ligger plassert mellom askeøya Vvardenfell i øst og Skyrim-kontinentet i vest – og byr på en mengde nye eventyr for de som har sett seg lei på hovedspillets massive landskap.

Vår anmelder hadde mye godt å si om pakken da han anmeldte Xbox 360-utgaven i desember.

– Bethesda spiller godt på sine styrker, og resultater er også dertil. Som vanlig trekker de lite spennende grottene litt ned, men resten av områdene er like spennende som i hovedspillet, skrev han og belønnet pakken med en åtter på tierterningen.

Les hele Drabonborn-anmeldelsenSe hvordan Skyrim ser ut med 100 modifikasjoner i sving

Siste fra forsiden