Vinteren er over i Skyrim

Vinteren er over i Skyrim

Ny modifikasjon forvandler den kalde tundraen om til tropeparadis.

Mens vi fremdeles må pakke oss inn i dunjakker og varme frakker på morgenen, er det noen der ute som lengter mer mot varmen enn andre. Enkelte slenger seg i solarium, andre kaster seg på flyet og reiser mot sørligere strøk, og noen rømmer til varme virtuelle verdener.

Modderen Soolie har nå gitt varmesøkende en ny mulighet til å sole seg. Han har nemlig fullført den imponerende oppgaven å omforme The Elder Scrolls V: Skyrims snødekte tundralandskap til et yrende tropeklima.

Gresskledte områder, palmer og vidstrakte sandområder er noe av de man kan oppleve i denne alternative tolkningen av Bethesdas rollespill.

Ferieparadiset Skyrim. Utvid

Modifikasjonen, kalt Tropical Skyrim, bytter ut alle omgivelsesteksturene slik at landskapet inneholder mer grønt og varmt. Soolie har også tatt seg bryet å lempe inn mer passende dyreliv i sitt tropeutopia – dødelig søte pandabjørner, jungeledderkopper, tigre, sel og aper spankulerer nå rundt og angriper deg.

De som ønsker å prøve ut modifikasjonen kan skaffe den nå via Skyrim Nexus. Der kan du også finne en bøling andre modifikasjoner – noen mer gjennomførte enn andre. I fjor skrev vi for eksempel om modderen Unreal som hadde slengt 100 mindre Skyrim-modifikasjoner sammen for å ta vakre skjermbilder.

Utvidelse til alt

Tropical Skyrim.
Tropical Skyrim.

Det er ikke bare fansen som har utvidet og pusset på Skyrim siden splilet ble lansert i 2011. Utvikler Bethesda har til nå gitt ut tre utvidelsespakker til spillet. Siste pakke i kullet er Dragonborn som ble sluppet på Xbox 360 like før jul, og til Windows og PlayStation 3 nå nylig. Utvidelsen legger til øya Solstheim som ligger plassert mellom askeøya Vvardenfell i øst og Skyrim-kontinentet i vest – og byr på en mengde nye eventyr for de som har sett seg lei på hovedspillets massive landskap.

Vår anmelder hadde mye godt å si om pakken da han anmeldte Xbox 360-utgaven i desember.

– Bethesda spiller godt på sine styrker, og resultater er også dertil. Som vanlig trekker de lite spennende grottene litt ned, men resten av områdene er like spennende som i hovedspillet, skrev han og belønnet pakken med en åtter på tierterningen.

Les hele Drabonborn-anmeldelsen
Se hvordan Skyrim ser ut med 100 modifikasjoner i sving

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen