Skyrim - Enderal

Folkene bak kritikerrost Skyrim-modifikasjon skal lage et eget spill

Enderal-teamet pløyer ny mark.

Skjermbilde fra Enderal-modifikasjonen.
SureAI

Bethesda sine spill har fått mange modifikasjoner, og en av de mest kritikerroste er en stor Skyrim-modifikasjon ved navn Enderal, som ble sluppet for flere år siden. Nå viser det seg at teamet bak modden jobber med en egen spilltittel, skriver The Verge.

– SureAI jobber for tiden med et nytt, kommersielt prosjekt som forhåpentligvis vil bli kunngjort i år. Følg med for nyheter og hold et øye med med våre sosiale mediekanaler, skriver utviklerteamet på sine hjemmesider.

Kunngjøringen kom i forbindelse med lanseringen av den siste patchen til Enderal.

Skjermbilde fra Enderal-modifikasjonen.
SureAI

Grunnlegger i spissen

I en liten utdypning på sin Facebook-side opplyses det at det er en av SureAI sine grunnleggere og nøkkelfigurer som står i spissen for det nye spillprosjektet, og at de fleste andre utviklerne er «talentfulle nykommere». Mange av SureAIs kjerneutviklere skal imidlertid ikke være involvert.

Utover dette foreligger det ingen opplysninger om hva slags type spill det dreier seg om.

Enderal: The Shards of Order ble lansert i 2016 og fikk meget god mottakelse, også her på Gamer.no, hvor vår anmelder ga sine varmeste anbefalinger.

– Enderal: The Shards of Order er et enormt prosjekt som har tatt utviklerne fem år å gjøre ferdig. Historien har sine floskler her og der, men til å være en modifikasjon er den rett og slett eminent. Det er vanskelig å tro at dette er gjort av et utviklerteam på hobbybasis, skrev vår mann.

SureAI har for øvrig også stått bak Skymrim-modifikasjonen Nehrim: At Fate's Edge, som vi omtalte allerede i 2010.

Fallout: New Vegas har også fått en modifikasjon: The Frontier skal endelig slippes »

Siste fra forsiden