The Frontier

Den digre Fallout: New Vegas-modifikasjonen The Frontier slippes endelig

Skal by på et like stort område som originalspillet.

Bethesdas rollespill er allerede store, men moddere har i tillegg kastet seg over studioets eldre titler for å sette spillere i stand til å gjenoppleve de kjente universene. Én av de er Fallout: New Vegas, som nå gir spillere en god grunn til å returnere.

Som blant andre Eurogamer rapporterer skal den store Fallout: New Vegas-modifikasjonen The Frontier omsider nå lanseres – cirka syv år etter at utviklingen startet. En trailer kan du se øverst i artikkelen.

The Frontier, som Gamer.no for øvrig omtalte allerede i 2016, omtales av utviklerne selv som den største Fallout-modifikasjonen noensinne – og muligens den største til noe Bethesda-spill. New Vegas er for ordens skyld utviklet av Obsidian, men utgitt av Bethesda.

Omfattende

Ifølge hjemmesiden byr den på tre omfattende hovedhistorielinjer, over 60 sideoppdrag, hundrevis av nye rustninger, våpen og gjenstander, og titusenvis av nye dialoglinjer med stemmer.

Modifikasjonen finner sted i snøfylte omgivelser i byen Portland og foregår før Battle of Hoover Dam, for de som kjenner Fallout-mytologien. Utviklerne sier de har forsøkt å holde seg til den kjente Fallout-stilen, men med noen kreative krumspring.

Størrelsen på selve kartet skal være omtrent den samme som Mojave-området, hovedsettingen fra Fallout: New Vegas, så vi snakker altså om et ganske vidstrakt spillareal.

Mer informasjon om The Frontier finner du på prosjektets hjemmeside, hvor den også blir tilgjengelig for nedlastning. Den legges også ut på Steam, men det nøyaktige tidspunktet er i skrivende stund ikke kjent.

Les også: Den digre Oblivion-modden Nehrim: At Fate’s Edge lanseres på Steam »

Siste fra forsiden