Fallout: New Vegas - Epic Games Store

Akkurat nå får du Fallout: New Vegas gratis på PC

Ukas gavepakke fra Epic Games Store.

Bethesda

Epic Games Store er midt oppi en av sine runder med gratistilbud for større spill. Butikkens nyeste «Mystery game» ble avduket torsdag, og spillet man kan hente ut er Fallout: New Vegas - Ultimate Edition.

Fallout: New Vegas.
Bethesda

Vil du ha et eksemplar er det bare å svinge innom spillets oppføring i Epic-butikken. Her trykker du på «Get»-knappen, logger inn og får spillet levert i biblioteket ditt til odel og eie. Ultimate-utgaven inkluderer tilleggspakkene Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues og Lonesome Road.

Tilbudet var frem til og med 1. juni. Deretter erstattes det av et nytt og foreløpig hemmeligholdt spill som butikken deler ut.

Herlig i ødemarken

Fallout: New Vegas kom opprinnelig til verden i 2010, utviklet av Obsidian Entertainment. Ute i ørkenen må man takle alskens monstre, mens man navigerer en konflikt mellom fraksjonene som prøver å sikre seg kontroll over en postapokalyptisk tilværelse.

Her på bruket fikk spillet en svært god mottakelse, og det holdt til en nier fra anmelder Joachim Froholt.

– Fallout: New Vegas er et stort og åpent rollespill med mange muligheter og mange valg, lagt til en spennende verden som har mye dybde og mange velskrevne figurer. Det tok meg litt tid før jeg virkelig ble hektet på dette spillet, men etter hvert som handlingen kom i gang for fullt og jeg stiftet bekjentskap med flere av de mange fraksjonene i og rundt New Vegas, ble det vanskeligere og vanskeligere å rive seg løs fra den postapokalyptiske Mojave-ørkenen, lød konklusjonen den gang.

LES OGSÅ: Bethesda lager Fallout 5, men det kommer først etter The Elder Scrolls VI »

Siste fra forsiden