Fallout 4: New Vegas

Fan-remaken av Fallout: New Vegas gjør stadig fremskritt

Se den nye videoen av prosjektet som gjenskaper Fallout: New Vegas i Fallout 4-motoren.

Rekreasjoner av eldre spill i nyere spillmotorer er blitt en populær modde-aktivitet, og Fallout: New Vegas er blant spillene som nå er i ferd med å få denne behandlingen. Nå har det dukket opp en video som demonstrerer nye fremskritt, melder Eurogamer.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, er den første vi har sett på over ett år og viser en dialogsekvens som finner sted i den lille byen Nipton, som spillere av Fallout: New Vegas vil dra kjensel på.

Skjermbilde fra den nye videoen.
http: //www.f4nv.com/

Bygger hele spillet i Fallout 4-drakt

Fallout 4: New Vegas tar altså sikte på å bygge hele New Vegas i Fallout 4-drakt. Modden lages nærmere bestemt med Creation Engine 2.0, som ble brukt både til Fallout 4 og Skyrim: Special Edition.

Prosjektet startet i august 2017 siden og drives av en gjeng bestående av blant annet folk som har jobbet med tilsvarende prosjekter tidligere.

Ifølge utviklerne vil Fallout 4: New Vegas kun lanseres til PC og ikke konsoll, og som med andre, tilsvarende prosjekter finnes det ingen lanseringsdato ennå. Det er nok rimelig å anta at man må smøre seg med tålmodighet.

Om du er interessert i å følge prosjektet kan du holde deg oppdatert via hjemmesiden.

I 2018 slapp utviklerne for øvrig et lengre klipp som viser oss de første 10 minuttene av Fallout 4: New Vegas.

Les også: Fallout 76 har enda mer ekstrainnhold på vei i år »

Siste fra forsiden