Fallout 76

Fallout 76 har enda mer ekstrainnhold på vei i år

Bethesda lokker med nye utfordringer, flere oppdrag og store overhalinger.

Bethesda

Fallout 76-fans fikk nylig kaste seg over spillets omfattende Wastelanders-utvidelse, som introduserte en mer målrettet opplevelse til spillet. Det var imidlertid bare begynnelsen på ekstrainnholdet Bethesda har planlagt for 2020, og denne uken dro utvikleren sløret av hva som er på vei.

Tre runder med innhold

Se hva som kommer til Fallout 76 senere i år.
Bethesda

Veien videre begynner til sommeren, når spillere får ta fatt på progresjonssystemet Seasons. Seasons tar over for Challenges-systemet som har vært i Fallout 76 frem til nå. Utfordringene blir riktignok værende, men i stedet for å tjene opp spillvalutaen Atom bygger man nå opp S.C.O.R.E.-poeng.

Ifølge Bethesda fungerer dette på tilsvarende måte som battle pass-oppleggene man ser i andre spill. Spillere tjener opp poeng ved å fullføre diverse utfordringer, og etter å ha nådd bestemte nivåer belønnes man med ulike kosmetiske gjenstander.

Til høsten kommer One Wasteland for All, med en stor overhaling til måten spillere tilnærmer seg Fallout 76-verdenen. Her vil fiender og oppdrag skaleres basert på spillerens nivå. Dermed kan man velge nye veier å bevege seg gjennom spillet eller spille sammen med venner som er på forskjellig erfaringsnivå.

Mot slutten av året lover Bethesda et gjensyn med den klassiske Brotherhood of Steel-fraksjonen. Utvidelsen Fractured Steel skilter med flere nye oppdrag, fiender og figurer å bli kjent med, samt nye muligheter for bygging og tilpasning av Fallout 76-opplevelsen.

Om du enda ikke har prøvd deg på Fallout 76 har du sjansen denne helgen, med gratis spilling fra nå og frem til og med 18. mai. Tilbudet er tilgjengelig på PC, Xbox One og PlayStation 4.

Civilization VI får åtte nye sivilisasjoner i løpet av det neste året.
Masse nytt innhold er på vei til det enorme strategispillet »

Siste fra forsiden