Fallout 76

Nå får du muligheten til å spille Fallout 76 uten å betale

Bethesda byr på flere dager med gratisspilling.

Bethesda Softworks

Fallout 76 har vært ute en god stund, men om du ennå ikke har bestemt deg for om spillet er verdt en investering strekker Behtesda nå ut en hjelpende hånd.

I en Twitter-melding kunngjør utvikleren at Fallout 76 blir gratis å spille fra og med 14. til og med 18. mai. Dermed kan man sette av helgen til testing om man skulle ønske.

Gratisspillingen starter klokken 18:00 norsk tid på torsdag og avsluttes klokken 18:00 på mandag. Tilbudet er tilgjengelig både på Xbox One, PlayStation 4 og PC, og som et ekstra lokkemiddel vil spillet gi dobbelt opp med erfaringspoeng i løpet av perioden.

Fikk nettopp stor utvidelse

Fallout 76 har som kjent vært belemret med mange ankepunkter, men i et forsøk på å reparere spillets image har Bethesda nylig sluppet en stor utvidelse – Wastelanders – som altså blir tilgjengelig under gratisspillingen.

Bethesda Softworks

Wastelanders byr blant annet på en mengde menneskelige, datastyrte figurer, et nytt hovedoppdrag som starter det øyeblikket man forlater Vault 76, samt nye monstre og nytt utstyr.

Den kommer også med et nytt ryktesystem som lar spillere påvirke statusen sin hos de ulike faksjonene i spillet via dialogtrær, i tillegg til en rekke optimaliseringer og forbedringer av grensesnittet – deriblant en ny måte å spore oppdragene sine på.

Fallout 76 fortsetter å oppleve problemer: De nye datastyrte figurene stjeler våpen fra døde spillere »

Siste fra forsiden