Fallout 76 – Wastelanders

Se den nye traileren til den store Fallout 76-utvidelsen Wastelanders

Gir en forsmak før lanseringen neste uke.

Mange Fallout 76-spillere har formodentlig ventet i spenning på den store utvidelsen Wastelanders, og nå er lanseringen rett rundt hjørnet. I den forbindelse har Bethesda nå sluppet en ny trailer.

Den nye traileren, som du kan se øverst i artikkelen, servere nye hint om hva spillere kan vente seg når utvidelsen slippes den 14. april.

Wastelanders ble først kunngjort på E3-messen i fjor og er første ledd i en totaloverhaling av spillet i kjølvannet av den labre mottakelsen Fallout 76 fikk ved lansering.

Bethesda

Mye nytt

Utvidelsen byr blant annet på en mengde menneskelige, datastyrte figurer, et nytt hovedoppdrag som starter det øyeblikket man forlater Vault 76, samt nye monstre og nytt utstyr.

Den kommer også med et nytt ryktesystem som lar spillere påvirke statusen sin hos de ulike faksjonene i spillet via dialogtrær, i tillegg til en rekke optimaliseringer og forbedringer av grensesnittet – deriblant en ny måte å spore oppdragene sine på.

Wastelanders skulle egentlig slippes denne uken, den 7. april, men i likhet med mange andre aktører i spillbransjen har også Bethesda blitt rammet av koronavirus-situasjonen, som i dette tilfellet førte til en liten forsinkelse.

Les også: Fallout 76-spillere hamstrer toalettpapir »

Siste fra forsiden