E3 2019 - Fallout 76

Bethesda frir til Fallout 76-spillere med Wastelanders-utvidelse

Introduserer datastyrte figurer og en rekke oppdrag.

Det er ingen hemmelighet at lanseringen av Fallout 76 gikk litt dårligere enn Bethesda hadde håpet. Spillet var lenge plaget av utallige problemer, og den dristige planen med å kun ha spillerstyrte figurer i spillet slo feil.

Fallout 76 fikk en tøff start på livet, men Bethesda håper å rette på skuta med Wastelanders.
Bethesda

– Fallout 76 var et spill vi aldri hadde prøvd før. Det hadde mange problemer ved lansering og vi fikk mye fortjent kritikk. Men teamet fortsatte å jobbe med det, og dere fortsatte å spille det, sa Todd Howard under helgens Bethesda-konferanse fra E3, der teamet viste oss fremtiden for Fallout 76.

Etter mye opprydding er Bethesda nå klare for en totaloverhaling av spillet, og det begynner med gratisutvidelsen Wastelanders.

Spillerstyrte figurer og historiedrevne oppdrag

I Fallout 76: Wastelanders kommer datastyrte figurer omsider til verdenen. Bethesda introduserer en haug med NPC-folk, samt historiedrevne oppdrag og innhold for spillere å bryne seg på.

I likhet med hovedspillene i serien skilter Wastelanders med omfattende dialogtrær og valg og konsekvenser. Det hele kan oppleves til høsten, men Bethesda har så langt ikke kunngjort noen offisiell slippdato.

I håp om å få inn nye spillere i forkant av overhalingen kunngjorde Bethesda også en gratisperiode for Fallout 76. Fra 10. til 17. juni kan alle hoppe inn og utforske hva spillet har å by på i sin nåværende stand.

Du finner flere E3-nyheter på vår samleside »

Siste fra forsiden