Fallout 76

Fallout 76s nye datastyrte figurer stjeler våpen fra døde spillere

Bethesda jobber med en løsning.

Bethesda

Etter mye om og men rullet Bethesda nylig ut Wastelanders-utvidelsen til Fallout 76. Den omfattende pakken introduserte blant annet datastyrte figurer til verdenen, men så langt har det ikke bare vært fryd og gammen.

Ran på åpen gate

De nye medhjelperne i Fallout 76 er ikke alltid så hjelpsomme.
Bethesda

Reddit melder flere spillere at Fallout 76s nye oppdrag har resultert i forsvunne våpen og tapt ammunisjon. Problemet oppstår tilsynelatende når spillerne dør, og når de vender tilbake har en av spillets datastyrte medhjelpere forsynt seg av liket.

– Jeg mistet akkurat en BE Gatling Gun og nesten 2000 kuler da jeg døde under Riding Shotgun-oppdraget. Kom tilbake og så at en av NPC-figurene nå hadde en Gatling Gun, skriver Reddit-bruker «Lizardinosaurus».

En community manager for Bethesda forteller at utvikleren er klar over situasjonen. Teamet jobber med å finne ut akkurat hvorfor dette skjer, men har foreløpig ikke sagt noe om når en løsning kan komme.

I mellomtiden råder spillere hverandre til å ikke ta med seg sjeldne våpen dersom de har tenkt seg ut på de nye Wastelanders-oppdragene.

Les også: Se den nye traileren til Fallout 76: Wastelanders »

Siste fra forsiden