Svær Fallout: New Vegas-modifikasjon imponerer i ny trailer

The Frontier skal bli et helt nytt Fallout-eventyr.

Modifikasjoner av spill kommer i alle former og størrelser. Noen er relativt enkle, som å stappe Thomas-toget in i The Elder Scrolls V: Skyrim eller Fallout 4, for eksempel. Andre går så langt som å bygge helt nye spillopplevelser inn i det eksisterende spillet.

Én slik modifikasjon er Fallout: The Frontier - en mod som bruker Fallout: New Vegas som en base for å lage et helt nytt eventyr. Hvordan de ligger an så langt kan du se i den imponerende traileren over.

Nytt område

Fallout: The Frontier.
Fallout: The Frontier-teametFallout: The Frontier-teamet

Fallout: The Frontier er satt til et nytt landområde: Portlands ruiner. Ut i fra traileren kan vi se at dette byr på en helt annerledes stemning enn hovedspillet, med et mye kaldere uttrykk. Ifølge modifikasjonens nettside skal modifikasjonen få dynamisk vær og egne væreffekter for å gjøre dette mulig.

Et nytt hovedoppdrag drar deg gjennom en hard kamp mot Legion-fraksjonen, mens sideoppdrag og monsterfangst byr på ting å gjøre utenom. Sjefskamper, luftkamper og krigssoner loves også, og skal vi dømme ut av traileren får man gjøre ett og annet ute i verdensrommet også.

Så langt skal teamet ha gjort ferdig om lag tre fjerdedeler av arbeidet på modifikasjonen, men en slippdato er ikke klar ennå.

Nylig tok vi en titt på en totalkonversjon av Skyrim:
– Enderal: The Shards of Order er en fantastisk modifikasjon »

Siste fra forsiden