Denne Skyrim-modifikasjonen gjør verdenen om til en tegnefilm

UniqueUses, imgur

Svært ofte prøver modifikasjoner å gjøre grafikken i spill bedre, med større teksturer og høyere oppløsning. Det gjør ikke Toon Skyrim.

Som du kan se ut av skjermbildene nederst i artikkelen heller denne varianten mer i motsatt retning. Her er alt flatet ut, med teksturer som får spillet til å se ut som noe Telltale Games kunne ha laget – en verden som ligner mer på en tegnefilm enn noe annet.

Skulle hjelpe på ytelsen, men…

Virker det kjent?

Ifølge skaper «UniqueUses» oppstod modifikasjoen som en såkalt «potato-texture-mod» – en modifikasjon som egentlig er myntet på å la spillet kjøre bedre på svakere maskinvare.

– Jeg liker stilen, men jeg synes det er mye arbeid som må gjøres fremdeles for at den skal bli spillbar. Så jeg skal prøve å gjøre ting som skilt og ansikt lesbart, men også slik at det glir naturlig inn med stilen. For eksempel er det enkelte gåter som man må se, så jeg kommer til å endre på dem, skriver han på Reddit (via Kotaku).

Ironisk nok kommer modifikasjonen neppe til å være mindre krevende enn The Elder Scrolls V: Skyrim slik det er i dag. Siden modifikasjonen bruker et ekstra lag med modifikasjoner kalt en ENB som legger på noen ekstra effekter, kreves det mer av spillet.

Det er ikke kjent når UniqueUses har planer om å slippe modifikasjonen, men han planlegger å legge den ut på Nexus Mods.

The Elder Scrolls V: Skyrim har siden slippet i 2011 vært et av spillene som har fått mest oppmerksomhet fra modifikasjonsmiljøet. Vi har sett tropemiljø, forsøk på å gjenskape The Elder Scrolls III: Morrowind og modifikasjoner som er hele spill i seg selv.

I høst kommer det en litt annerledes modifikasjon til spillet.
The Forgotten City byr på et nytt mordmysterium i Skyrim »

Toon Skyrim Mod Test

Siste fra forsiden