Slik ser The Elder Scrolls Online ut på PlayStation 4 Pro

Spillet kan kjøres i ekte 4K-oppløsning fra starten, og HD-versjonen blir også bedre.

Etter mange rykter ble den nye PlayStation 4-varianten nylig avduket sammen med et knippe titler som viste hva maskinen er god for. Den største nyheten er at maskinen får 4K-støtte, noe både fremtidige og eksisterende spill vil dra nytte av.

Nettstedet Eurogamer kan nå melde at nettrollespillet The Elder Scrolls Online er blant spillene som vil få en 4K-renovering på PlayStation 4 Pro, og i den forbindelse har det nå dukket opp en trailer som viser spillet i den nye drakten. Traileren kan du se øverst i artikkelen.

Blir også bedre i vanlig HD

For å få et inntrykk av hvordan spillet ser ut i 4K-oppløsning må du selvfølgelig være i besittelse av en 4K-skjerm. Imidlertid skal PlayStation 4 Pro-versjonen av spillet også by på forbedret visuell kvalitet om du kjører spillet i vanlig, full HD-oppløsning, som betyr at du kan få noe ut av traileren selv om du ikke 4K-skjerm.

The Elder Scrolls Online.
Zenimax

I beskrivelsen av videoen opplyses det at Elder Scrolls Online skal kjøres i såkalt «native» 4K, altså at grafikken rendres i denne oppløsningen, og ikke bare oppskaleres fra HD-oppløsning.

Som Eurogamer skriver i en annen artikkel har tidligere tester indikert at PlayStation 4 Pro ikke har nok grafiske muskler til å kjøre ekte 4K-oppløsning, som altså ser ut til å motsi det som opplyses i forbindelse med den nye Elder Scrolls-traileren.

Hva som faktisk er tilfelle er derfor ennå litt uklart, og som vi rapporterte i forbindelse med avdukingen av den nye maskinen kom det heller ikke tydelig frem under presentasjonen hvorvidt PlayStation 4 Pro rendrer grafikken i 4K-oppløsning.

4K-støtten på PlayStation 4 Pro blir noe begrenset: Det har nå kommet frem at maskinen vil ikke har støtte for 4K-Blu-ray »

Siste fra forsiden