Skyrim VR kommer til PC

Bethesda har kunngjort Steam-versjonen av Skyrim VR.

VR-utgaven av Elder Scrolls V: Skyrim har allerede vært ute til PlayStation 4 en stund, men snart får langt flere anledning til å oppleve den digre rollespillverdenen i VR. Bethesda har nemlig kunngjort at Skyrim VR kommer til PC den 3. april.

PC-versjonen av Skyrim VR, som blir tilgjengelig via Steam, vil ha støtte for Oculus Rift og HTC Vive, samt Windows Mixed Reality-produktene. Disse omfatter de nye Windows-baserte VR-brillene fra blant andre Acer, HP og Lenovo.

Alle utvidelsene

Bethesda

I likhet med PlayStation VR-versjonen kommer PC-utgaven av Skyrim VR med alle de tre utvidelsene Hearthfire, Dragonborn og Dawnguard, og kontrollsystemet er altså tilpasset VR-kontrollene. Det betyr at du for eksempel kan utføre magiangrep og fekte med sverd ved hjelp av realistiske, fysiske håndbevegelser.

Ikke minst vil du også få en stereoskopisk, tredimensjonal gjengivelse av spillverdenen, noe som formodentlig skulle gjøre omgivelsene enda mer oppslukende enn de allerede er.

Vi har ennå ikke fått testet VR-versjonen av Skyrim, men vi har tatt en titt på både Doom VFR og Fallout 4 VR, hvorav særlig sistnevnte fungerte meget godt i VR og gjorde anmelderen vår optimistisk for fremtiden til VR-spill.

Fallout 3 gjenskapes nå i Fallout 4-motoren »

Siste fra forsiden