E3 2019 - Cyberpunk 2077-jakke

– Ikke kjøp Cyberpunk 2077-jakka på eBay for 3500 kroner

CD Projekt RED lover å legge ut en variant av E3-jakka for salg i sin egen butikk.

CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 var igjen en stor hit under E3-messa tidligere denne måneden, og akkurat som i fjor hadde messedeltakerne muligheten til å raske med seg noen spennende effekter fra spillet.

Denne gangen delte CD Projekt RED blant annet ut jakker med spillets logo, som du kan se utviklerveteran Hideo Kojima kle seg i på bildene nedenfor.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Det ettertraktede plagget fant fort veien ut til auksjonsnettsteder som eBay, gjerne for flere tusen kroner. Spillets utvikler har imidlertid planer om å legge ut en lignende variant av jakka for salg i sin egen butikk, og nå advarer CD Projekt RED mot at folk skal kaste bort haugevis med penger.

Dyrt.
eBay

– Vær så snill å ikke kjøp Cyberpunk 2077-jakka på eBay for 400 dollar (omtrent 3500 kroner, journ.anm). Planen er å tilby en lignende versjon i butikken vår, forteller CD Projekt REDs Rafal Jaki på Twitter.

Ifølge Jaki vil den nye Cyberpunk 2077-jakka være designmessig lik, med noen avvik i detaljene fra E3-varianten. Hva prisen blir kunne han ikke si noe om, men at det blir mindre enn 3500 kroner kunne han i hvert fall love.

Les også: Cyberpunk 2077 blir vilt »
Les også: Keanu Reeves har den nest største rollen i Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden