Counter-Strike: GO-spiller jukset på LAN

Indisk spiller jukset på LAN - nå har de funnet mer

ESL India etterforsker ytterligere 20 spillere for juks.

Det var like før helgen at videoene av at en desperat Nikhil «forsaken» Kumawat forsøkte å skjule at han jukset ovenfor administratorene på Counter-Strike-turneringen eXTREMESLAND i India.

Kumawat ble konfrontert av ledelsen etter at de hadde sett noe mistenksomt på antijukseklienten sin, men spilleren selv nektet dem adgang til PC-en hans, før han rett foran øynene på alle sammen minimerte spillet, og slettet filene som var mistenksomme.

Det hele endte opp med at kampen stoppet, før administratorene klarte å hente tilbake de slettede filene, blant annet navngitt «Word.exe». Spilleren selv ble kastet ut av laget samme dag. I løpet av helgen har resten av laget blitt kastet ut også.

Oppdaget mer juks - etterforsker 20 spillere

ESL India forteller nå i ettertid at de har funnet ut at «Forsaken» har brukt samme juksemetode i deres turneringer, blant annet i ESL India Premiership Fall Finale i september.

Grunnet dette ønsker ESL India å etterforske resten av spillerne som deltok på turneringen, for å sjekke om flere har brukt denne typen juks.

«Forsaken» står nå i fare for å bli utestengt på livstid fra alle turneringer.

Siste fra forsiden