IndyCar Series

For en tid tilbake skrev vi om det nye racingspillet Indy Racing League fra Codemasters. Siden den gang har tittelen blitt omdøpt til IndyCar Series, og spillet er snart klar for lansering.

Codemasters smeller altså til med et nytt racingspill på PlayStation 2, Xbox og PC. Som tittelen røper tar spillet deg med inn i miljøet i en av de meste kjente og legendariske racingligaene i USA.

Hele sesongen er med, inkludert det spektakulære Indianapolis 500-løpet, som går for å være høydepunktet i sesongen. Som med de andre kjente Nascar-spillene der ute, får du også her mulighet til å kjøre på 14 store og kjente ovalbaner, og andre spesiallagde høyhastighetsbaner. Du kjemper sammen med opptil 33 andre førere, i USA, California og Texas. Spillet er det eneste med offisielle biler, baner og førere fra den kjente racingligaen.

I dag lanserte Codemasters en spillbar demo av IndyCar Series. I demoen kan du oppleve litt amerikansk høyhastighets bilsport på Texas Motor Speedway. Du kan kjøre demobanen i test- og race-modus.

Siste fra forsiden