Info om Final Fight: Streetwise

I Final Fight: Streetwise må du kjempe for å overleve i gatene til Metro City.

Knyttnevene dine er det eneste du kan stole på i denne verden, hevder brødrene Kyle og Cody Travers, som i årevis har bygd opp en stor grad av respekt blant gjengmiljøet i Metro City. Nå har en skyggefull organisasjon kidnappet Cody, og Kyle kaster seg hodestups inn i kampen for å redde broren sin.

Du spiller selvfølgelig Kyle Travers, som må kjempe seg gjennom gatene i Metro City og gradvis skaffe seg respekt, slik at han får tilgang til nye kampegenskaper og våpen, samt kritisk informasjon og støtte i kampen for å finne broren. Underveis møter du flere kjente og "kjære" personer fra Final Fight-universet, og mange av disse vil kunne hjelpe deg (mens andre sannsynligvis vil stå i veien for deg).

Capcom lover å bringe Metro City til live ved hjelp av heftig og realistisk grafikk, og forteller i tillegg at spillmiljøene vil være dynamiske og interaktive. Som i GTA-spillene får du en viss frihet til å gjøre hva du vil, og ved å vinne sideoppdrag og "pit-fights" kan du skaffe deg mer respekt og penger, som du kan investere i våpen og innleid hjelp.

Final Fight: Streetwise skal etter planen lanseres i løpet av andre kvartal neste år, og kommer til PS2 og Xbox.

Siste fra forsiden