Info om Mirror's Edge

Battlefield-skaperne Digital Illusions har et nyskapende førstepersonsspill under utvikling.

Det svenske studioet Digital Illusions jobber som mange kanskje har fått med seg (på tross av at det ikke har kommet noen offisielle kunngjøringer enda) med et spill som heter Mirror's Edge. I en artikkel hos nettstedet Eurogamer, som igjen har tittet på det nyeste nummeret av Edge, finner vi flere spennende detaljer om spillet.

Først og fremst sier han at ønsket er å gjøre noe i stil med Prince of Persia, men med førstepersons synsvinkel. Spillets hovedperson, Faith, vil kunne springe, klatre og hoppe rundt i omgivelsene, og at spillet vil være mer "fysisk" enn vanlige førstepersons skytespill.

Mange av bevegelsene hennes har blitt inspirert av gatesporten Parkour, og vi loves å kunne navigere Faith dynamisk forbi alle slags hindre uten problemer. Handlingen foregår i store omgivelser, og det ser ut som vi får rimelig frie tøyler i forhold til hvordan vi vil oppnå målene i spillet.

Faith kjemper sammen med en liten gruppe opprørere mot et korrupt autoritært regime i et futuristisk metropolis. Hun er ikke fremmed for å bruke våpen for å forsvare idealene sine, men fokuset er ikke på våpenbasert kamp. Tunge våpen vil forsinke henne og gjøre det vanskelig å bruke akrobatiske bevegelser, så ideelt sett vil hun kun bruke våpen når hun absolutt må.

Mirror's Edge er under utvikling for Xbox 360, PS3 og PC, og flere detaljer om spillet ventes å dukke opp snart.

Siste fra forsiden