Info om Rockstars nye prosjekt

Computer & Video Games har funnet ny informasjon om The Warriors, et GTA-aktig spill fra Rockstar Games.

The Warriors er en film fra 1979 som omhandlet en gjeng med samme navn og deres forsøk på å rømme fra en rivaliserende gjengs territorium i New York. Rockstar kunngjorde at de jobbet med et spill basert på filmen allerede i 2003, men siden den tid har det vært rimelig stille rundt tittelen. Nå har imidlertid nettstedet Computer & Video Games funnet litt informasjon.

Spillet gir deg rollen som en av medlemmene av The Warriors, og målet ditt er å skaffe deg selv og gjengen din et rykte i New Yorks gater. C&VG forteller at spillets gameplay minner om GTA-serien, og at du kan bevege deg fritt rundt i byen og utnytte deg av de mulighetene du finner. Fokus ser ut til å være mer på nærkamp enn kamp med skytevåpen, og Rockstar lover at spillet får et avansert kampsystem.

Stilen skal visstnok være litt mørkere og mer brutal enn i GTA-spillene, men grafisk sett vil spillet minne mye om disse spillene. Lydsporet vil bestå av ny og original musikk, og ryktene forteller at Rockstar blant annet har leid inn Queens of the Stone Age for å lage musikk til spillet. C&VG forteller at The Warriors er ventet lansert mot slutten av sommeren, til Xbox og PS2.

Siste fra forsiden