Info om The Ant Bully

Midway har nå gitt ut den første informasjonen om The Ant Bully, som er basert på den kommende animasjonsfilmen ved samme navn.

I The Ant Bully spiller du Lucas, en ung gutt som på magisk vis har blitt krympet til maurstørrelse som straff for at han saboterte en maurtue. For å få friheten (og størrelsen) sin tilbake, må han nå leve sammen med maurene og oppleve utfordringene i insektsverdenen. Etter hvert blir han involvert i en episk kamp for å redde insektene fra den visse død.

For å lykkes i dette eventyret må du benytte deg av typiske mauregenskaper, som ekstra styrke (du kan løfte ting som er opp til ti ganger så store som deg), kondisjon og egenskapen til å klatre på vegger og tak. Du må kjempe sammen med maurene i kamp mot innpåslitne mennesker, sultne veps, ekle edderkopper og krigerske termitter.

Etter hvert som du kommer videre i spillet får du nye våpen, og du får også evnen til å bruke telepati for å signalisere til maur i nærheten at du trenger hjelp. Blant annet kan du få dem til å danne broer, katapulter og stiger ved hjelp av kroppene sine. Spillet kommer med 18 ulike oppdrag, basert på hendelsene i filmen.

Handlingen foregår i varierte områder, slik som selve maurtuen, huset og hagen til Lucas, en froskedam og mye mer. Ved enkelte anledninger får du muligheten til å klatre opp på ryggen til ei veps og delta i luftkamper. The Ant Bully skal lanseres til GBA, GameCube, PS2 og PC.

Siste fra forsiden