Informasjon om Marvel: Ultimate Alliance

I actionrollespillet Marvel: Ultimate Alliance dukker det opp over 140 Marvel-figurer, og over 20 av dem er spillbare.

Marvel: Ultimate Alliance fra Raven Software og Activision er et nytt actionrollespill hvor handlingen er satt til det populære tegneserieuniverset laget av den amerikanske giganten Marvel. Activision forteller stolt at over 140 figurer fra Marvels tegneserieverden finner veien inn i spillet, og at over 20 av disse er spillbare. De spillbare superheltene inkluderer Spider-Man, Wolverine, Blade og Captain America.

Spillet skal tilby en dyp og rik gameplayopplevelse, blant annet ved å gi spillerne totale muligheter for å skreddersy gruppene sine. Etter hvert som de spiller vil de også få et rykte på seg, basert på det de gjør. De kan selv velge hvilke oppdrag de vil utføre, og en av de spennende tingene med spillet er at spillernes valg og handlinger får konsekvenser for resten av universet.

Activision forteller også at vi kan se frem til et nytt kampsystem, hvor vi får kjempe mot verdens mest notoriske superskurker både i luften, på bakken og under vannet. I tillegg til å kunne bruke heltenes superkrefter (som riktignok må "lades opp" først), kan du finne ting rundt om i miljøene som kan brukes som våpen.

Marvel: Ultimate Alliance vil også komme med en robust flerspillerkomponent, hvor spillere kan samarbeide om å renske verden for ondskap (både lokalt og over nettet). Spillet kommer til dagens og kommende konsoller, håndholdte plattformer og PC denne høsten.

Siste fra forsiden