Informasjon om NARC

Her er litt informasjon om det kommende actionspillet NARC.

NARC gir deg rollen som narkotikapoliti i en skitten amerikansk storby hvor menneskeliv ikke er verd særlig mye. Målet er naturligvis å renske gatene for den kriminelle bermen som driver salg og distribusjon av narkotika, men hvordan du vil gjøre dette er opp til deg. Du kan velge å være snill purk og arrestere drittsekkene, eller slem purk og i stedet skyte dem bort fra gata for alltid.

Måten du løser problemene på får imidlertid konsekvenser, og hvis du er for voldelig blir du til slutt sparket ut av politistyrken. Heldigvis for blodtørstige gamere betyr ikke dette slutten på spillet; du kan nemlig ta loven i egne hender og fortsette å kjempe på egenhånd. Om du gjør en god jobb som politi kan du imidlertid se frem til forfremmelse, oppgraderinger og ekstraoppdrag.

En kontroversiell detalj er at om du ønsker en liten ekstrafordel i kampsituasjoner kan du benytte deg av narkotika. Her har du alt fra hasj til LSD og Speed. Speed gir deg raskere reaksjonsevne, mens hasj gjør at tiden beveger seg saktere. Inntak av narkotiske stoffer kan også få uventede resultater, som hallusinasjoner. For mye narkotika fører til problemer, og du kan risikere å kollapse helt (og miste alt utstyret ditt mens du er borte).

Spillet utvikles av VIS (som tidligere har stått bak State of Emergency og Fistful of Boomstick. For å gjøre skuespillet så profesjonelt som mulig har Midway hyret inn kjente skuespillere som Bill Bellamy, Michael Madsen og Ron Perlman.

For mer informasjon kan du sjekke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden