Innovative Nintendo DS-spill fra Sega

Sega har kunngjort at de jobber med flere spennende titler for Nintendo DS, hvor de benytter seg av et helt nytt kontrollsystem.

Grunnen til dette er mulighetene som den nye Nintendo-plattformen tilbyr. To skjermer og en "touch screen" inviterer spilldesignere til å tenke nytt, og det ser det faktisk ut som om Sega gjør. I dag kunngjorde de nemlig Sonic DS og et spill som de for øyeblikket kun kaller Project Rub.

Hva Project Rub spillet går ut på vet vi faktisk ikke enda, men det kontrolleres ved at spilleren gnir på den tidligere nevnte "touch screen" delen av konsollen (derav det midlertidige navnet Project Rub). Sega skryter av at dette er helt unikt i spillsammenheng, og at det er første gang noe spill kontrolleres ved hjelp av gniing. Mye tyder på at de har rett.

I tillegg har Sega kunngjort Sonic DS (som også er et midlertidig navn). Dette spillet kommer med full 3D-grafikk, og et lineært gameplay hvor gode gamle Sonic løper langs en forhåndsbestemt rute. Dette spillet benytter seg også av det nye gni-kontrollsystemet til Sega, og jo raskere du gnir, jo raskere løper Sonic. Konseptet høres mistenkelig mye ut som en slags 3D-versjon av hekkeløpene i klassiske Summer Games, men vi håper naturligvis spillet blir mer spennende og mindre frustrerende enn de gamle OL-spillene var.

Siste fra forsiden