The Witcher - Netflix

Innspillingen av The Witcher-seriens tredje sesong er ferdig

Netflix

Netflix har rundet av filming for den tredje sesongen med den svært populære The Witcher-serien. Det melder blant annet Eurogamer.

Nettstedet viser til et takkekort fra Geralt-skuespiller Henry Cavill – lagt ut på Twitter av kontoen TheWitcherTV – der han takker folkene både foran og bak kameraet for innsatsen.

– For en sesong det har vært. Jeg ønsker bare å takke dere for innsatsviljen gjennom det som har vært en vanskelig innspilling. Forhåpentlig kan dere all få en velfortjent vil, skriver Cavill.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Akkurat hvilke vanskeligheter Cavill sikter til er ikke klart. Vi vet imidlertid at prosjektet ble satt på vent minst én gang i sommer på grunn av koronaviruset, men tok til igjen etter en ukes pause.

Netflix har tidligere bekreftet at den tredje The Witcher-sesongen fortsetter historien om Geralt, Ciri og Yennefer. Geralt blir stadig mer involvert i papparollen for Ciri, mens ungjenta selv tar opp magilære hos Yennefer.

En slippdato for sesongen er ikke fastsatt, men basert på tidligere sesonger kan vi forvente den en gang mot slutten av neste år.

LES OGSÅ: Netflix kansellerer Resident Evil »

Siste fra forsiden