Inon Zur lager Syberia II-musikk

Det er den anerkjente spillmusikeren Inon Zur som står bak musikken til det kommende eventyrspillet Syberia II.

Microids, utvikleren av Syberia II, kunngjorde i dag at Inon Zur står bak musikken til spillet. Zur har vunnet priser for musikken sin, og har tidligere jobbet med SOCOM II: U.S. Navy SEALS, Icewind Dale II, Baldur's Gate II: Throne of Bhaal, og det kommende Champions of Norrath: Realms of EverQuest.

- Forankret med en orkestral, filmatisk bakgrunn, har Inon mesterlig blendet musikk og instrumenter fra øst-Europa, med innfødt stammemusikk for å skape Syberia IIs musikk. Resultatet er den mest intellektuelt og emosjonelt drevne musikken jeg noensinne har hørt, sier Michael Elman, spillets lyddesigner.

- Den involverende historien og nydelige animasjonen i Syberia II var veldig inspirerende. Det å kunne reise til denne mystiske settingen ga liv til min egen reise, som førte meg til steder jeg aldri har vært musikalsk sett, hvilket lot meg utforske nytt område som komponist. De filmatiske elementene i spillet er veldig sterke. Kortfilmene er mesterlig utførte, og vekker det beste i meg som komponist, sier Inon Zur selv.

Syberia II er planlagt lansert på PC i mars måned, og senere i år på PlayStation 2 og Xbox. Ta også en titt på vår omtale av det første spillet i serien.

Siste fra forsiden