Jade Empire

Den offisielle hjemmesiden til dette lovende rollespillet har nylig blitt oppdatert med to nye filmer.

Bioware er kjent for å lage gode rollespill, og deres nyeste prosjekt heter Jade Empire. Spillet er for øyeblikket kun annonsert for Xbox, og handlingen foregår i en fantasiverden basert på myter og sagn fra Kina.

En av spillets spennende og nyskapende muligheter er at du kan rekruttere andre karakterer til å hjelpe deg. Disse kalles agenter, og du kan beordre dem til å fullføre oppdrag på dine vegne. De ulike karakterene har sine unike talenter og egenskaper, så det blir viktig å bruke dem til det de er best til.

Din egen karakter kan du skreddersy helt fra starten av, og gjennom spillets gang kan du utvikle han eller henne i den retningen du selv vil. Spillet har ingen begrensninger på hva du kan lære hvis du går inn for det. Spillet har over 30 ulike kampstiler, delt inn i tre grupper (håndkamp, magi og våpen).

De to nedlastbare filmene kommer fra spillets visning på Tokyo Game Show. Den første fokuserer på rollespill og utforskning, mens den andre ser på det stilfulle kampsystemet i spillet.

Filmene kan du laste ned herfra:

Siste fra forsiden