Jagged Alliance i lommeformat

Taktisk øykrig

Det taktiske rollespillet Jagged Alliance kommer på DS tidlig neste år.

I fjor annonserte spillutgiver Strategy First at de jobbet med en DS-versjon av taktikkspillet Jagged Alliance 2. Siden den gang har de ikke kunngjort noe nytt om dette spillet, men nå har de i samarbeid med Empire Interactive og Cypron Studios avslørt et nytt Jagged Alliance-prosjekt til DS.

Den spede begynnelsen.

Det er det opprinnelige Jagged Alliance som skal lanseres på Nintendos håndholdte, og i dette spiller du en leiesoldat som har fått i oppdrag å ta tilbake det frodige øyriket Metavira. Landet har falt i hendene til banditten Santino og hans menn, og det er opp til deg å befri øya og kverke okkupantene.

Du har ikke din egen hær til å bekjempe Santino, og må i stedet kjøpe leiesoldater, bevæpne dem og sende dem på tokt bak fiendens linjer for å drive ut skurkene og sikre området. Metavira eksporterer en svært dyrebar medisin og ved å sikre områder kan du få kontroll over produksjonen av medisinen og dermed skaffe penger til flere soldater og våpen.

– Jagged Alliance byr på en spennende blanding av rollespill og turbasert taktikk, og har allerede mange fans over hele verden. Det er på tide å lansere serien på DS og la et helt nytt publikum oppleve dette flotte spillet, forteller James Spice fra Empire Interactive i en pressemelding.

DS-utgaven av Jagged Alliance slippes en gang i 2009.

Siste fra forsiden