Jak og Daxter på nye eventyr

Både Jak og Daxter er i ferd med å få nye spill - Jak blir hovedpersonen i et nytt bilspill for PS2, mens Daxter får sitt eget PSP-spill.

I dag kunngjorde Sony at de kommer til å lansere Jak X: Combat Racing til høsten. På samme måte som i det nyeste spillet i Ratchet & Clank-franchisen, er dette et spill hvor heltene våre har blitt kidnappet og blir tvunget til å delta i noe de helst ikke har lyst til. Denne gangen har Jak, Daxter og andre kjente fjes, som Ashelin, Keira, Samos og Tom, blitt invitert til Kras City for å få Krews testamente opplest.

Båndopptakeren som skulle lese opp testamentet til Krew viser seg imidlertid å i stedet komme med en relativt sjokkerende overraskelse; alle de tilstedeværende - inkludert Krew sin egen datter - har blitt forgiftet. Den eneste måten de kan få motgift på er å vinne tidenes farligste bilsportsmesterskap, Kras City Grand Championship. Her møter de verdens beste og mest skruppelløse førere i en kamp for å redde seg selv og resten av verden.

Spillet kommer med en eventyrmodus som inneholder over hundre løp, samt en rekke forskjellige moduser, som "time trial", "death race" og "arena death match". Flerspillerdelen lar opp til seks spillere kjempe mot hverandre over nettet, eller to spillere på samme PS2. I tillegg loves vi over et dusin kjøretøyer som alle kan skreddersys fullstendig, og spilleren må selv finne bildelene som trengs for å bygge dem opp.

Jaks partner, Daxter, får også sitt eget spill, i følge det britiske nettstedet Eurogamer. Spillet har for øyeblikket ikke fått noen tittel, men kommer til Sony PSP og utvikles av et studio som heter Ready at Dawn. Det eneste vi vet om Daxter sitt PSP-spill er at det er et actioneventyr, og at du vil få mulighet til å PSP-en til en PS2 for å låse opp karakterer fra dette spillet i Jak X: Combat Racing.

Siste fra forsiden