Jaws og Psychonauts til Europa

THQ har nå inngått en avtale om å bringe 14 Majesco-spill til Europa. Blant disse finner vi Psychonauts, Jaws: Unleashed og Aeon Flux, samt Age of Empires 2 til DS.

Amerikanske Majesco har i en lengre periode slitt med å få spillene sine lansert i Europa, noe som har resultert i at titler som Bloodrayne 2, Advent Rising og Psychonauts har uteblitt fra europeiske spillbutikker på tross av at de allerede har blitt lansert på andre siden av dammen. Nå har imidlertid THQ kunngjort at de vil bringe 14 av Majesco sine spill til alle PAL-territorier, noe som vil si Europa og Australia/New Zealand.

Det går ikke frem av pressemeldingen nøyaktig hvilke spill det er snakk om, men LucasArts-legenden Tim Schafer sitt fantasifulle plattformeventyr Psychonauts trekkes frem som den mest interessante tittelen. I tillegg får vi Jaws: Unlimited, der vi for en gangs skyld får rollen som slemmingen, den store hvithaien. Andre titler som nevnes er tegneseriebaserte Aeon Flux, samt DS-spillene Nanostray, Age of Empires 2 og Black & White Creatures.

Majesco har slitt med økonomiske problemer i den siste tiden, etter at flere nøkkelspill har solgt dårligere enn forventet. Et av disse er nettopp Psychonauts, som har fått svært god kritikk av pressen, men som ikke ser ut til å ha fått like stor suksess hos spillkjøperne. Forhåpentligvis vil europeiske gamere ta bedre i mot dette herlige spillet enn amerikanerne har gjort.

Siste fra forsiden