Altibox Eserien

– Jeg har alltid hatt vært god på å prestere under press

Kristiansunds Magnus Hendseth hadde en bra dag da laget tok en overraskende gruppeseier torsdag kveld.

Sindre Ohrstrand (til venstre) og Magnus Hendseth konsentrerer seg før den avgjørende kampen mot Start.
Altibox Eserien
Slik endte gruppe B.
Eserien.no

Kristiansund gikk ubeseiret til sluttspillet da gruppe B ble avgjort torsdag. Nordmøringene ble sett på som en outsider, men klemte til med gode resultater. Raufoss tok en sterk andreplass bak Kristiansund, etter storspill fra Eseriens yngste spiller, Jonas Kvål. Favorittene Start skuffet stort, og endte på fjerdeplass. Det betyr at sørlendingene ikke blir å se i sluttspillet denne sesongen. Lillestrøm er det siste laget som blir med Raufoss til play-off i Bergen, mens Tromsø fikk det veldig tøft og endte opp med null poeng og sisteplass.

Med dette er gruppe A og B konkludert. Brann og Kristiansund er i sluttspillet, mens Jerv, Stabæk, Raufoss og Lillestrøm skal spille play-off for å nå sluttspillet.

LES OGSÅ: – Det er alltid litt mer press på oss siden vi er favorittene

– Det var godt å vise at jeg har et høyt nivå

Magnus Hendseth.
Altibox Eserien

Magnus Hendseth var kveldens store spiller for høytflyvende Kristiansund. Han vant alle fire kampene han spilte og slapp kun inn to mål. Hendseth hadde dette å si om egen opptreden:

– Det var godt å vise at jeg har et høyt nivå.

Det så ut som om absolutt alt gikk på skinner for Kristiansund-spilleren. Når han skulle sette ord på hva som var grunnen til det, svarte han:

– Jeg har alltid hatt vært god på å prestere under press. Og så tror jeg det lønnet seg å være tålmodig.

Hendseth avsluttet med å kort si hva sluttspill betyr for han.

– Det er deilig. Vi forventet en andre- eller tredjeplass, men vi er strålende fornøyd med førsteplassen.

LES OGSÅ: – Høyden er kanskje prinsen fra Bergen, men vi har kongen

Duell mot gammel lagkamerat

Les også
Anmeldelse: FIFA 20

Raufoss tok en strålende andreplass i en jevn gruppe B. De slo Lillestrøm 4-0 og endte faktisk opp med fire mål bedre målforskjell enn tredjeplassen, Lillestrøm, som også endte på sju poeng. Noe som forklarer hvor jevnt det faktisk ble til slutt. Raufoss-spiller Mats Bergstrøm var godt fornøyd etter andreplassen var et faktum.

– Det var utrolig morsomt å spille i gruppe B hvor det måtte avgjøres i siste kamp for å se hvem som gikk videre.

Mats Bergstrøm.
Raufoss E-sport

Noe som ble spilt opp i forkant av gruppe B var Starts Jusup Shakhbiev duell mot gamleklubben Raufoss. Det var Bergstrøm som skulle møte sin gamle lagkamerat, og han hadde et bra utgangspunkt før kampen, men det holdt ikke inn.

– Det var morsomt å spille mot Jusup igjen. Jeg får en 2-0 ledelse av Jonas etter første kamp, men klarer ikke å ta vare på den godt nok til å vinne, sier Bergstrøm.

Bergstrøm var i tillegg til tabellplasseringen også godt fornøyd med sin nye lagkamerat, Jonas Kvåle:

– Det føles urolig godt og ta andreplassen i gruppa og det blir morsomt å se hva vi kan få til i play-offen. Jeg må bare nevne Jonas, som har en helt sinnsyk dag og spiller utrolig godt, fortsetter han sånn kan vi gå hele veien, avslutter Bergstrøm.

Siste fra forsiden