– Jeg vet at Fnatic-«MODDII» stikker til Epsilon

Hva skjer egentlig hos Counter-Strike-topplaget?

Andreas «MODDII» Fridh.
HLTV.org

Oppdatering 3. juli: fnatic har bekreftet at Andreas «MODDII» Fridh forlater laget.

– Det er trist at vi og Andreas «MODDII» Fridh nå går separate veier, men vi har et godt forhold til hverandre, og vi kommer aldri til å glemme hva han gjorde for våre Counter-Strike 1.6- og Counter-Strike Global Offensive-lag, står det i uttalelsen fra fnatic.

Laget forteller også at de nå leter etter en erstatter.

Opprinnelig sak følger.

We are sad to part ways with Andreas "Moddii" Fridh, but we are doing it in good terms and we will never forget everything he did for our CS 1.6 and CS:GO teams.

I et intervju med det tyske spillnettstedet Readmore avslørte Copenhagen Wolves-kapteinen Henrik «FeTiSh» Christensen at den svenske fnatic-spilleren Andreas «MODDII» Fridh kom til å forlate det danske CS:GO-laget til fordel for det svenske laget Epsilon.

– Jeg vet at MODDII vil gå til Epsilon. Det er det største ryktet for tiden, sa FeTiSh i et intervju med readmore.de.

Kommentaren kommer i kjølvannet av fnatics utsagn om å endre lagets struktur i forrige uke, da det ble kjent at de trakk seg fra den kommende StarSeries-finalen. Siden det har ryktene gått om mulige utskiftninger i spillerstallen.

«MODDI» under Arbalet Cup Europe 2010. (Foto: HLTV.org).

Avskjedigelser i Epsilon

Epsilon har selv hatt utskiftninger i laget den siste tiden. Tidlig i juni ble det kjent at André «berg» Kjellberg ikke fikk beholde plassen sin i spillerstallen, grunnet varierende resultater og manglende motivasjon. Dette gir rom for et nytt medlem, og skal man tro på FeTiSh sitt utsagn i helgen vil det være nettopp MODDII.

Etter at berg ble avskjediget fra Epsilon, har de hatt med seg den norske H2k Gaming-spilleren Martin «cENTRYZ» Brandal som en midlertidig erstatter. Nå gjenstår det bare å se om MODDII faktisk går til det svenske laget, eller om de ønsker å beholde nordmannen.

Copenhagen Wolves

Copenhagen Wolves har selv hatt frafall av spillere den siste tiden. Først ble det kjent at Bo «wantz» Vestergaard bestemte seg for å slutte Counter Strike-karrieren sin for godt. Kort tid etter fulgte lagkameraten René «cajunb» Borg. På spørsmål om lagets framtid svarte laglederen at det ikke var aktuelt å hente fnatic-spillere.

Les også
Et helt lag utestenges fra League of Legends

– Vi har ikke sett på fnatic så langt. Det blir ikke aktuelt å fylle våre tomrom med eventuelle eks-spillere fra fnatic, fortalte FeTiSh i samme intervju.

Les også: fnatic trekker seg fra StarSeries-finalen Les også: NiP-Gaming tok atter en DreamHack-seier

Siste fra forsiden