Endringer i Dignitas

«jkaem» og «Acillion» ut av Dignitas

«cromen» og «zEVES» tar plass i startoppstillingen.

Joakim «jkaem» Myrbostad er etter det Gamer.no erfarer ute av lagoppstillingen i Dignitas.
Sebastian Ekman/DreamHack

DISSE SPILLER FOR DIGNITAS

Vis mer

Ruben «RUBINO» Villarroel
Ricardo «fox» Pacheco
Christian «loWel» Garcia Antoran
Morten «zEVES» Vollan
Jørgen «cromen» Robertsen

Halvannen måned er gått siden Dignitas sist gjorde endringer. Da ble Jørgen «cromen» Robertsen og Jesper «TENZKI» Plougmann benket til fordel for Christian «loWel» Garcia Antoran og Asger «Acillion» Larsen.

Jørgen «cromen» Robertsen hentes inn i varmen igjen.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Dignitas har siden spillerbyttet levert skuffende resultater og tok seg ikke videre fra den åpne kvalifiseringen til ELEAGUE Major Boston.

I følge en artikkel HLTV har publisert gjør Dignitas ytterlige endringer. Robertsen flyttes tilbake i startoppstillingen i likhet med Morten «zEVES» Vollan, som tidligere har fungert som trener for laget. Dette fremkommer av lagoppstillingen på nettsiden til Dignitas, som for øyeblikket ikke har gitt ut en pressemelding. Ut av laget går dermed Joakim «jkaem» Myrbostad og Asger «Acillion» Larsen.

Myrbostad har vært i laget helt siden annonseringen i mars. Sammen med laget har han vært svært nær å kvalifisere seg til en major. Tross varierende resultater ser Dignitas seg nødt til å gjøre nye endringer for å løfte nivået.

Gamer.no tok kontakt med Jørgen «cromen» Robertsen for kommentar, men spilleren ønsket ikke å komme med noen uttalelse på nåværende tidspunkt.

Siste fra forsiden