Jordkloden under nye angrep

THQ har kunngjort at Destroy All Humans! får en etterfølger senere i år, til PS2 og Xbox.

En utenomjordisk rase kjent som furon planlegger å invadere verden til høsten, og som i det første Destroy All Humans!-spillet, må du hjelpe dem. Destroy All Humans! 2 (ja, det skal faktisk skrives slik) foregår i sekstiårene, og gir deg rollen som furon-speideren Crypto 137, som må legge ut på et nytt oppdrag for å ta over jordkloden.

Underveis vil du møte en haug av klisjeer og parodier på ting som var i vinden på sekstitallet, slik som fri kjærlighet og kald krig. THQ forteller at spillet kommer med en haug av nye funksjoner, et utvidet og friere gameplay og kooperativ flerspiller. Spillerne får tilgang til et oppgradert våpenarsenal og forbedrede mentale egenskaper, som må brukes i kamp mot nye fiender (som hemmelige agenter, gigantiske monstre, sovjetere og ninjaer).

Destroy All Humans! 2 kommer til PS2 og Xbox, og utviklerne i Pandemic Studios forteller at de gjør det de kan for å sikre at dette blir en etterfølger verd å sette pengene på. Spillet kommer med den samme humoren som originalen, og fem nye, åpne verdener som kan utforskes.

Siste fra forsiden