JoWood kunngjør Stargate SG-1

Her er den offisielle kunngjørelsen: JoWood har sikret seg retten til å produsere en serie spill basert på Stargate SG-1.

Det første spillet heter simpelthen Stargate SG-1, og det eneste vi vet om spillet er at det er basert på TV-serien ved samme navn, og at det er under utvikling hos australske Perception Interactive, et selskap som tidligere har stått for to arkadespill (Top Down Racer og Thunderboats). Perception kunngjorde allerede i september i fjor at de hadde inngått et strategisk samarbeid med JoWood.

TV-Serien Stargate SG-1 er den mest populære serien på den amerikanske tv-kanalen Sci Fi Channel, og vises dessuten i over seksti andre land verden over. JoWood vil gi ut flere detaljer om det første Stargate-spillet i løpet av de kommende månedene.

Noen utgivelsesdato er ikke offentliggjort, og det er heller ikke klart hvilke plattformer spillet kommer til. JoWood er relativt ukjent med konsollmarkedet, men det har lenge vært klart at den østerrikske utgiveren ønsker å komme seg inn på dette markedet. Perception søkte tidligere i år etter designere, programmerere og artister som kunne jobbe med prosjekter på PC, PS2 og Xbox, så vi tipper spillet kommer til disse plattformene.

Siste fra forsiden