Judge Dredd vs. Judge Death

Det begynner å bli en stund siden Rebellion Software startet med utviklingen av spillet basert på den legendariske tegneseriefiguren Judge Dredd. Judge Dredd vs. Judge Death, som foreløpig er annonsert på samtlige plattformer, blir det første skytespillet som oppleves gjennom Dredds øyne.

Judge Dredd er politimann i et metropolis fra fremtiden, og jobber til daglig med å nedkjempe kriminalitet. Spillet vil, i tillegg til singleplayer-modus, også tilby en multiplayer-modus. Både splitscreen og Internettbasert spilling er mulig. Den originale historien bak Judge Dredd blir nøye tatt vare på, og får en sentral rolle i spillet. Du vil blant annet møte kjente personligheter som Judge Anderson og Dark Judges, så vel som kjente lokasjoner i byen Mega-City One, i løpet av spillet.

Vivendi Universal Games, som distribuerer spillet for Rebellion, har akkurat sendt oss en fersk trailer fra spillet. Traileren viser hvordan Rebellions Asura-motor fungerer, samt eksempler på en splitscreen-modus. Judge Dredd vs. Judge Death er utviklet på PC, men kommer som nevnt på både Xbox, PlayStation 2 og GameCube løpet av kommende høst.

Siste fra forsiden