Juiced blir utgitt av THQ

THQ vant overraskende nok budrunden om utgivelsesrettighetene til Juiced, og nå har de kommet med nok en overraskelse: Spillets utgivelsesdato.

Flere store selskaper var interessert i utgivelsesrettighetene til bilspillet Juiced, inkludert Take 2. I følge ryktene var også Electronic Arts interessert, men kom inn i forhandlingene for sent. Dermed var det den amerikanske giganten THQ som vant utgivelsesrettighetene, med et bud som visstnok har sikret den britiske utvikleren Juice Games ti millioner dollar.

I og med at Juiced allerede er ferdigutviklet, har blitt omtalt av enkelte medier og bare var dager fra utgivelsen da Acclaim gikk konkurs, var det ventet at spillet ville komme i salg før jul i år. Slik blir det ikke, THQ kommer nemlig med den overraskende meldingen at utgivelsesdatoen er satt til sommeren neste år. Grunnen til dette er nok den harde konkurransen på bilspillmarkedet før jul.

Dermed får Juice Games etter alt å dømme rikelig med tid til å finpusse spillet før lansering. THQ er i alle fall svært fornøyd med å ha sikret seg rettighetene til Juiced-franchisen, og det skulle ikke forundre oss om de allerede nå begynner å planlegge en etterfølger.

Siste fra forsiden