Juiced får utgivelsesdato

THQ har nå kunngjort at det etterlengtede gateracingspillet Juiced vil komme på markedet i mai.

Juiced skulle egentlig ha blitt lansert for lenge siden, og en ulovlig piratversjon av spillet fant veien ut på nettet for flere måneder siden. Spillet har imidlertid aldri vært å finne i butikkene, og grunnen er at den tidligere utgiveren, Acclaim, gikk konkurs like før spillet skulle lanseres. I november betalte den amerikanske utgiveren THQ over ti millioner dollar for å få utgivelsesrettighetene, og nå har de gjort det klart at spillet skal lanseres i mai.

Den ekstra utviklingstiden brukes blant annet til å sørge for grafiske og gameplaymessige forbedringer, samt å legge til flere biler og baner som spilleren kan leke seg med. Sjefen for Juice Games forteller:

- Alle utviklere drømmer om å få noen ekstra måneder til å finpusse spillet sitt, slik at det endelige produktet passer med den originale visjonen de hadde. Det er nettopp denne muligheten vi har fått av THQ. Tilhengere av bilspill vet hva de vil ha, og vi gleder oss til å kunne tilby dem et spill som vil overgå forventningene deres.

Juiced vil lanseres til PS2, Xbox og PC, og THQ planlegger å gjøre en demo tilgjengelig på alle tre formater før utgivelsen.

Siste fra forsiden