Juiced

Med bilspillet Juiced prøver Acclaim å appellere til de som liker Need for Speed: Underground. Den nye traileren viser en rekke aspekter ved spillet og massevis av video fra gameplayet.

Juiced er et gateracingspill hvor du får tilgang til 47 lisensierte biler. Disse bilene kan du modifisere slik at både utseendet og ytelse blir slik du ønsker det, og denne delen av spillet vises på en glimrende måte i den nye traileren. I tillegg kommer spillet med full skademodell, selv om bilene nok virker litt mer hardføre enn ekte biler.

I enspiller inneholder Juiced en ikke-lineær kampanje hvor spilleren gradvis bygger seg opp fra et null med en liten fillebil til en respektert og fryktet fører av et monster av en bil. Ved å vinne løp tjener karakteren penger som kan brukes til å oppgradere bilen eller kjøpe ny.

Juiced kommer til Xbox, PlayStation 2 og PC denne høsten og utvikles av britiske Juice Games (et nytt selskap med røtter i den gamle simulatoreksperten Digital Image Design).

Den nye traileren er på ca. 10 MB, og er i QuickTime-format. Hvis du har interesse av denne typen spill bør du absolutt laste den ned for å se hva Juiced har å by på. Du finner den her:

Siste fra forsiden