Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 1

Det begynner å bli god julesteming ute og inne, men også på nett. Nå fyrer vi opp årets julekalender på Gamer.no, og i årets første luke kan du finne Star Wars: Battlefront med actionfigur.

I dagens luke er premien Star Wars Battlefront og en koselig liten actionfigur, levert av Activision. Star Wars Battlefront er et førstepersons actionspill satt i det populære Star Wars-universet og setter spilleren direkte inn i de klassiske kampene som utspiller seg i Star Wars-filmene. Kampene foregår i 15 baner på 10 ulike planeter, inkludert Hoth, Geonosis, Yavin, Tatooine og Naboo.

Spilleren får velge en av 20 forskjellige typer soldater fra fire fraksjoner: Rebel Alliance, Imperial Army, Republic Army og CIS Droid Army. Star Wars Battlefront blir optimalisert for nettspilling på begge konsollene og PC. I tillegg til enspiller- og flerspiller-delen kommer det en innovativ ”Galactic Conquest”-modus hvor vinnerlaget får en bonus som kan brukes i fremtidig strid i forsøk på å ta over planetene.

Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av dagens premie er å svare korrekt på ett spørsmål:

1. Hva heter firmaet som har utviklet Star Wars Battlefront?
Pandemic Studios
Pansoft Interactive
Pan Vision Interactive

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden