Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 14

Det er nå bare 10 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger Razer Diamondback og Razer eXactMat.

Med Razer Diamond presenteres vi for verdens første optiske mus med en sensor på 1600 dpi og 16-bits høyhastighets dataoverføring. Den optiske sensoren er spesialutviklet for Diamondback av Agilent i samarbeid med Kärna Precision, og overfører raske, bråe bevegelser med absolutt presisjon, uten forsinkelser og avvik. Sensoren jobber med 6500 bilder i sekundet med en oppløsning på 5.8 megapiksler. Musen skal også være svært pålitelig på vanskelige overflater. Syv programmerbare knapper, inkludert skrollehjulet, gjør Razer Diamondback svært allsidig.

- Diamondback er rett og slett den beste musen på markedet i dag, og det har ingenting å si hva du skal bruke den til, den vil gjøre jobben på en utmerket måte, skriver vår anmelder i testen her på Gamer.no.

Razer eXactmat er i likhet med fUnc 1030 en musmatte beregnet for spillere med flere behov. Matten har to sider, en grov og en glatt side. eXactmat har fire store gummiføtter på hjørnene som holder maten stødig på underlaget. Dette er på mange måter en svært forseggjort matte som lyser kvalitet.

Dette superparet kan nå bli ditt, og alt du trenger å gjøre er å svare riktig på følgende spørsmål:

Hvordan kom Razer Diamondback ut i Gamer.no sin test?
6 av 10
8 av 10
10 av 10

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Razer for sponsing av premier til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden