Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 19

Det er nå bare 5 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger liggesofaen Pyramat Sound Longer.

Pyramat Sound Longer kan best beskrives som et ristende liggeunderlag med innebygde høyttalere. Du ligger på ryggen foran TV-en, med høyttalerkassa under hodeputa. Den inneholder et 3-veis høyttalersystem, hvor subwooferen er lokalisert rett under bakhodet ditt. Dette lar deg merke bassen både som lyd og vibrasjon. Mellomtone og diskant sitter på hver sin side av kassa, bak hvert øre.

Liggesofaen er kompatibel med alle konsoller, DVD-spillere, CD-spillere og hva du måtte ønske å lytte til. Bass- og lydnivå kan enkelt justeres ved hjelp av en fjernkontroll, og dermed også graden av vibrasjon. Opp til 8 enheter kan kobles sammen for flerspillermoro eller filmkveld.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket år ble Gamer.no lansert?
2000
2001
2002

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Imageware for sponsing av produkt til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden