Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 2

Det er nå bare 22 dager igjen til julaften, og vi forsetter forsøket på å gjøre ventetiden enklere. I dagens julekalenderluke kan vi friste med et eksemplar av Xbox-spillet Halo 2.

- Halo 2 er magi, det er et eksempel på at kvalitet slår kvantitet når som helst. Det har aldri vært en bedre tid å være spiller, skriver vår anmelder i vår omtale av Halo 2.

Halo 2 inneholder alt du elsket med originalen, men med en helt ny spillmotor som gjør det mulig for utviklerne å gå dypere inn i detaljene. Som i sin forgjenger tar du rollen som Master Chief, en supersoldat med helt spesielle gener. Halo 2 setter en ny standard for grafikk og intensivitet, når din mann og hans styrker skal gjøre seg ferdige med denne koalisjonen kalt Covenant.

En rekke nye fiender vil også dukke opp. Nye våpen og dobbelt så mange kjøretøyer står klare til din disposisjoner, og det vil endelig være mulig å spille det på nett sammen med andre ved hjelp av en helt nydesignet Internett-støtte via Xbox Live.

Nå kan dette spillet bli ditt. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen av Halo 2, levert av Microsoft, er å svare korrekt på ett spørsmål:

Halo 2 er utviklet av Bungie, men hvor holder de hus?
Silicon Valley
Austin
Redmond

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden