Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 20

Det er nå bare 4 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger SmartJoy FRAG - en overgang som lar deg bruke tastatur og mus på konsoll.

Det viktigste skillet mellom førsteperson skytespill på konsoll og PC er ikke lenger verken grafikk, lyd eller muligheten for flerspiller på Internett. Det eneste som virkelig separerer slike spill fra en konsoll til en PC er kontrollmekanismen. Å kontrollere med en kontroller, kan ikke sammenlignes med kombinasjonen mus og tastatur. Selv om noen PlayStation 2-spill har USB-støtte, er det fremdeles et begrenset utvalg.

SmartJoy FRAG er et produkt du vil elske eller hate. Det er rett og slett en overgang som lar deg bruke mus og tastatur på Xbox og PlayStation 2. Til glede for alle som ønsker mer frihet i førsteperson skytespill, men også strategispill og alle andre typer spill hvor det ville vært mer naturlig å legge vekk håndkontrolleren. Til irritasjon for alle du spiller mot som ikke har den samme muligheten.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hva kom først av Xbox og PlayStation 2?
Xbox
PlayStation 2
De ble lansert samtidig

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Gamezone for sponsing av premier til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden