Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 21

Det er nå bare 3 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 og den populære musmatten fUnc 1030.

IntelliMouse Explorer-serien har vært et yndet valg for mange spillere i tiden etter lanseringen i 1999. Den siste reinkarnasjonen i serien tilbyr en rekke nye funksjoner, deriblant et trinnløst skrollehjul. Med langt strengere linjer og markant design enn forløperen har utseendet blitt røffere og mer moderne. Den ergonomiske formen har også blitt endret og navigasjonsknappene har blitt flyttet lenger opp på musa.

Musmatten fUnc 1030 er bygd opp av deler. Den består av et klips for å feste ledningen, en plate som er overflaten du bruker og en base av gummi. Platen har to forskjellige sider, en ru side ment for ballmus og en helt glatt side ment for optiske mus. Musmatten har en lav profil. Den er bare noen millimeter høy, og plager derfor ikke håndleddet ditt med at det må ligge på en kant.

Dette flotte paret, pluss noen Mouse Skatez, kan bli ditt. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilken vurdering fikk Microsoft IntelliMouse Explorer 4 her på Gamer.no?
6 av 10
8 av 10
10 av 10

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Komplett og Microplex for sponsing av premier til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden