Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 22

Det er nå bare 2 dager igjen til julaften, og i forsøket på å gjøre ventetiden enklere, har vi her på Gamer.no en julekalender. I dagens luke ligger en hodetelefon og en håndkontroller for PC fra Logitech.

Logitech Precision Gamepad er en robust og brukervennlig håndkontroll med høy reaksjonsevne og et proft utseende som kan brukes til alt fra sportsspill, rollespill og actionspill til eventyrspill, bilspill og mye mer. Håndkontrolleren har et komfortabelt design, med et velkjent knappeoppsett, presis 8-veis retningskontroll, fire tommelknapper, fire utløsere og USB-tilkobling for PC og Macintosh.

Med Logitech Precision PC Gaming Headset kan du samkjøre neste angrep med medspillerne dine eller gi klare kommandoer til dine undersåtter. Selv etter mange timers intens spilling er dette headsettet komfortable å bruke. Du får enkel tilgang til kontrollen for lydstyrken og mikrofonarmen er praktisk plassert. Mikrofonen har støyreduksjon som fjerner bakgrunnstøy slik at stemmegjengivelsen blir bedre.

For å delta i trekningen om dette paret må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvor mange anmeldelser publiserte Gamer.no november 2004?
28
35
42

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Logitech for sponsing av premier til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden