Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 3

Det er nå 21 dager igjen til julaften, og vi forsetter forsøket på å gjøre ventetiden lettere. I dagens julekalenderluke kan vi friste med Prince of Persia: Warrior Within-spill og langermet trøye.

I Prince of Persia Warrior Within begir prinsen seg på en farefylt reise av død, ondskap og mysterier for å bekjempe hans forhåndsbestemte skjebne. Hans reise leder til en forbannet øy hvor menneskehetens største farer truer. Kun ved hjelp av ubarmhjertig beslutsomhet og mestring av dødelige kampkunnskaper kan prinsen klare seg gjennom prøvelsene med livet i behold.

For å fullføre sitt oppdrag, har prinsen fordelen av et helt nytt ”Free-Form Fighting”-system som tillater spillerne å kanalisere prinsens sinne i kamper uten grenser. Hver spiller kan dermed finne sin egen unike kampstil mens de manipulerer miljøet rundt og styrer tidens løp. Prince of Persia Warrior Within vil la spillerne kjempe hardere og spille lengre, som vil resultere i at de blir mestre i sin egen, dødelig kampstil.

Vår anmelder roser spillet opp i skyene, gir det karakteren 9 av 10, og konkluderer med at dette kan se ut til å bli nok en klassiker. Nå kan en valgfri versjon av spillet, levert av spillbutikken GameZone, og en langermet trøye, levert av Ubisoft, bli din. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på ett enkelt spørsmål.

Hvor mange priser fikk Prince of Persia: Sands of Time på årets Gullstikka?
Ingen
1
3

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til GameZone og Ubisoft for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden