Konkurranse

Julekalender 2004 - luke 4

Julestemningen er på topp i redaksjonen til Gamer.no. I dagens luke i vår populære julekalender kan dere vinne Need for Speed Underground 2 til (nesten) valgfri plattform, og en t-skjorte.

Need for Speed: Underground 2 kommer med en ny stor by delt opp i fem ulike nabolag, og du står fritt til å kjøre dit du vil. På din ferd gjennom byens gater vil du møte på andre fartsgale folk som vil utfordre deg, tipse deg om hvor det foregår gateløp eller vise deg steder hvor du kan kjøpe spesielle oppgraderinger til bilen din.

Spillet inneholder nye spilltyper, en rekke nye muligheter for å skreddersy bilen din til dine behov, mer enn 30 lisensierte biler og over dobbelt så mange muligheter i forhold til å forandre på bilens utseende. Totalt vil Need for Speed: Underground 2 inneholde 70 milliarder mulige kombinasjoner av maling, klistremerker og liknende.

I samarbeid med Electronic Arts gir vi deg nå muligheten til å vinne et eksemplar av Need for Speed Underground 2 på PlayStation, PC eller Xbox og en kul, og svært tettsittende t-skjorte. Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare riktig på ett eneste spørsmål.

I Need for Speed Underground 2 spiller TV-kjendisen Brooke Burke en av karakterene. Hvilken?
Emily
Rachel
Trinity

Navn:
Epost:

Dagens luke vil kunne besvares helt til klokken 23:59 i kveld. Da stenges konkurransen, og vinneren utlyses dagen etter i en egen artikkel her på Gamer.no. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Takk til Electronic Arts for sponsing av spill til dagens luke.

Se også julekalenderen hos:

Siste fra forsiden